Északi Áramlat

2 hours agoEgyelőre mindenki csak találgatja hogy mi okozhatta a nyomáscsökkenést és a szivárgást az Északi Áramlat gázvezetékeken Dánia közelében az elmúlt napokban. 3 hours agoÖsszesen három szivárgást fedeztek fel az Északi Áramlat-1 és az Északi Áramlat-2 földgázvezetéken a balti-tengeri Bornholm szigete előtt részben a dán részben pedig a svéd.


Avstrijskij Zele Dal Sovet Po Tranzitu Gaza Ukrainskomu Zelenskomu Sovety Dzen Dali

Szerdán leáll a gázszállítás az Északi Áramlat 1 vezetéken.

. Három másik vezeték is szállít orosz gázt Európába de azt amelyik Lengyelországon és. A svéd közszolgálati tévé szerint az elmúlt 36 órában svéd és dán szeizmológusok több robbanást is észleltek a Balti-tenger mélyén méghozzá az. Az elsőt vasárnap éjjel 2 óra körül a másodikat hétfő este 7 óra körül.

Németországba így nem érkezik gáz Oroszországból. 4 hours agoSkandináv tudósok észlelték. 3 hours agoHétfőn késő délután érkezett a hír miszerint az Északi Áramlat 2-nél nyomáscsökkentést tapasztaltakKedden délelőtt jelentették hogy az Északi Áramlat 1-nél is.

Még ha az Északi Áramlat-1 csökkentett szinten újra is indulna Európának még 12 milliárd köbméter gázt azaz 120 LNG-tankhajónak megfelelő mennyiséget kellene megtakarítania ahhoz hogy télre feltöltse a tárolóit. Svéd és dán szeizmológusok több robbanást is. Szerdán leáll a gázszállítás az Északi Áramlat 1 vezetéken.

Között javítási munkálatok miatt teljesen leállítja Európa gázellátását az Északi Áramlat. 13 hours agoNyomáscsökkenést elsőként az Északi Áramlat-2 vezetékrendszeren észleltek hétfő hajnalban. 10 hours agoAz Északi Áramlat 1 és Északi Áramlat 2 gázvezetékek Oroszországot közvetlenül kötik össze a német piaccal amit elsősorban az USA igen rosszallóan ítélt meg az elmúlt tíz.

5 hours agoA Svéd Földrengéskutató Hálózat egyik szeizmológusa közölte hogy minden kétséget kizárólag erős víz alatti robbanásokat észleltek. 4 hours agoAz Északi Áramlat-1 azért nem mert az orosz fél augusztusban leállította a földgázszállítást az összes turbina meghibásodására és arra hivatkozva hogy szervizelésüket. Dmitrij Peszkov a Kreml szóvivője kedden azt nyilatkozta hogy az orosz.

A Gazprom háromnapos karbantartást végez a vezetéken azonban a német politikusok félnek hogy nem indulnak újra a szállítások. A robbanások koordinátai megegyeznek a kedden bejelentett két gázszivárgás helyadataival. Nap közben a dán hatóságok megállapították hogy Bornholm térségében.

A pont elhelyezkedése egybeesik az Északi Áramlat-2. Az Északi Áramlat-1 azért nem mert az orosz fél augusztusban leállította a földgázszállítást az összes turbina meghibásodására és arra hivatkozva hogy szervizelésüket. 2 hours agoEgyre valószínűbb hogy robbanások okozták az Északi áramlat 1 és 2 gázvezetéken keletkezett szivárgást.

11 hours agoA feltételezett vészhelyzeti helyszín az ország felségvizein kívül Dánia kizárólagos gazdasági övezetében található. Leáll az Északi Áramlat. 4 hours agoAz Északi Áramlat2 egyébként nemrég készült el azonban Németország a vezetéken való gázszállítás tervét az oroszukrán háború kitörése előtt már elvetette.

A Gazprom háromnapos karbantartást végez a vezetéken. Az orosz Gazprom gázszállító cég úgy döntött július 11. Home to the Chicago History Museums archives manuscripts photographs and more the Abakanowicz Research Center ARC is one of the premier research facilities in Chicago.

Németországba így nem érkezik gáz Oroszországból.


Vanessa Beeley Lecture In Ottawa The Role Of The So Called White Helme Lecture Ottawa Vanessa


Comisarul Gunther Oettinger Despre Cercetare Inovare Statele Ue Să Apeleze La Programul Orizont 2020 Statele Membre Ale Uniunii Europene Pot Apela La Noul Pro


Karacsony Gergely Szilveszter


Hajoroncsok A Namib Sivatagban A Hirhedt Csontvazpart Erdekes Vilag Shipwreck Giethoorn Abandoned Ships


A Termeszet Szol Hozzad Kevin Spacey Az Esoerdo Nature Is Speaking Nature Wonders Of The World

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel